Vjerenik moje kćerke me duže vremena “spopada”… otvoreno traži da imamo odnos. Odbijala sam ga, ali on je svaki dan – NewMagz
Ispovesti

Vjerenik moje kćerke me duže vremena “spopada”… otvoreno traži da imamo odnos. Odbijala sam ga, ali on je svaki dan

Vjerenik moje kćerke me duže vremena “spopada”… otvoreno traži da imamo odnos. Odbijala sam ga, ali on je svaki dan barem jednu poruku slao.

Bila sam šokirana. Imam 54 godine i u mom životu jedino sam imala odnos sa mojim mužem koji je nažalost umro prije pola godine. Sa druge strane, moja kćerka trebda da se uda za njega… GROZNO.

Juče dok sam bila sama u stanu začulo se zvono, otvorila sam i ugledala njega, vjerenika moje kćerke. Tamam sam krenula da izgovorim da mu je vjerenica, moja kćerka vani, a on me zgrabio za ramena i strasno poljubio, ono u usta FILMSKI.

To je bilo nešto novo za mene, nikada se u životu nisam na taj način poljubila, njegov jezik mi je… ma ne mogu da opišem. Sve to me tako uzbudilo da sam zaboravila na sve, ne pamtim da sam toliko uzbuđenje ikada osjetila.

Uživala sam kao nikada, kao da mi je bilo 20 godina u tim trenutcima… nakon svega malo me grize savjest jer sam to dopustila i na kraju uradila sa vjerenikom moje kćerke, ali sa druge strene uživala sam i… ŽELIM TO PONOVO I PONOVO I PONOVO… Samo sada razmišljam o njemu i NJEMU 🙂 Da li treba da svoju sreću i zadovoljstvo žrtvujem zbog kćerke koja za ovo nemora i nadam se neće nikada da sazna… Vjerovatno trebam, ali… kao da sam na nakom sedmom nebu…

BONUS ISPOVEST:

Svidio mi se mlađi momak i razvela sam se

Svidio mi se mlađi momak i razvela sam se… Razvela sam se od muža zbog mlađeg momka. Obeđavao mi je sve što poželim, puno bolji život od onog koji sam živjela, ali… Nakon razvoda kćerka koju sam dobila sa mojim bivšim mužom pripala je meni, tačnije moj muž je nije ni htjeo.

loading...

Ja je volim i nije mi problem da brinem o njoj, ali čovjek zbog kojeg sam se razvela od muža ne želi me oženiti dok se ne riješim kćerke, mislio je da je neću povesti sa sobom. Želi samo mene i našu zajedničku djecu. Prije 5 dana mi je dao rok da odlučim, ili brak sa njim bez moje kćerke ili da se raziđemo. 5 dana se lomim, razmišljam i odlučila sam da kćerku dam u dom. Jednostavno nemam drugog izbora i nadam se da će se brzo naći neka porodica koja će je usvojiti i koja će joj dati ljubav koju na žalost ja nisam u mogućnosti.

Lijepa je, zdrava djevojčica vjerujem da će brzo naći prikladne udomitelje. Nije mi bilo lako da odlučim, ali ona je još mlada, dijete i stigne izgraditi svoj život i bez mene, a ja… ovo mi je zadnja prilika da konačno budem sretna.

izvor: maxfun.rs

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt